aks12

Ben je op zoek naar een nieuwe huis of naar een nieuwe woning!

Ben je op zoek naar een huis in een rustig dorpje. Of ben je op zoek naar een woning in een grote stad en wil je een huis die  goedkoop en betaalbaar is. Het is allemaal mogelijk. Bij Goedkoopwoonruimte.nl zijn diverse aanbieders zoals makelaars en taxateurs geregistreerd. In uw regio of het in Den Haag, Rotterdam, Groningen, Amsterdam of in een andere stad is worden diverse luxe maar ook betaalbare  huurwoningen en koopwoningen aangeboden, gelegen in nieuwbouwwijken en bestaande wijken met een historie.Aks4

In de balk kunt u een gratis account aanmaken en zoeken naar een woning gebaseerd op het desbetreffende locatie waar u graag wilt gaan wonen. Er zijn diverse prive en makelaars die hun woningen aanbieden.

Maak GRATIS een account aan en zoek naar je nieuwe huis!

 

 

Hoe plaats je als woning aanbieder een woning?

Als woningaanbieder maak je eerst een account en kies je voor het account type ‘woning aanbieder’ hierdoor krijg je bevoegdheid om woningen te plaatsen op onze site.

Vervolgens kies je in het linker kolom op het desbetreffende stad zoals Amsterdam, op de woningaanbod pagina van Amsterdam zie je onderaan een formulier waar je de woning  informatie kan plaatsen. Vergeet niet een mooie foto bij te voegen en je contactinformatie ook in de beschrijving op te nemen.