Fireplace1

Ben je op zoek naar een studentenkamer of een kamer om goedkoop te wonen!

Ga je studeren en ben je op zoek naar een studentenkamer? Of het kan zijn dat je werkend bent en toch op zoek bent naar een goedkope kamer. In de meeste gevallen spreken we van een studentenhuis. Je deelt dan je wc, douche en keuken met huisgenoten. Een studentenhuis kan gezellig zijn en leerzaam. soms deel je een gezamenlijke woonruimte.Een studentenhuis word meestal verhuurd door een particulier, makelaar of een wooncorporatie. Wanneer de verhuurder op zoek is naar een bepaalde leeftijd of student(e) dan word dit meestal vermeld in de beschrijving.

In de balk kun je op zoek gaan naar diverse kamers. Je kan je gekozen stad (meestal gelegen in de randstad) kiezen om daar te gaan wonen. We hebben diverse aanbieders die in verschillende steden een woning aanbod hebben.

Maak een account aan en zoek/contacteer GRATIS naar je toekomstige studentenkamer!

 

 

Hoe plaats je als woning verhuurder een kamer?

Als woningaanbieder maak je eerst een account en kies je voor het account type ‘woning aanbieder’ hierdoor krijg je bevoegdheid om kamers te plaatsen en te verhuren op onze site.

Vervolgens kies je in het linker kolom op het desbetreffende stad zoals Amsterdam, op de woningaanbod pagina van Amsterdam zie je onderaan een formulier waar je de kamer informatie kan plaatsen. Vergeet niet een mooie foto bij te voegen en je contactinformatie nogmaals in de beschrijving op te nemen.