Huur of verhuur kamers, woningen en huizen

Waar ben je naar op zoek?

Ben je op zoek naar een leuke goedkope studentenkamer? Of ben je op zoek naar een woning voor jezelf of je gezin. Goedkoopwoonruimte.nl bied een oplossing. We zijn een onafhankelijke web site met woning aanbod van diverse aanbieders. Diverse aanbieders kunnen kun kamer en huis GRATIS aanbieden op onze web site. En jij hebt de mogelijkheid om de best passende woning te vinden met de beste prijs/kwaliteit verhouding. En heb je nog een kamer of een huis, verhuur je kamer/woning. Het zoeken van een kamer bestaat uit diverse stappen.

-Zoek een kamer bij jou in de buurt

-Verstuur een reactie via een bericht

-Wacht op de reactie van de verhuurder voor een afspraak en je handelt dit verder af met de verhuurder

Woningaanbieder? Hoe plaats je als woning aanbieder een woning?

Als woningaanbieder maak je eerst een account en kies je voor het account type ‘woning aanbieder’ hierdoor krijg je bevoegdheid om woningen te plaatsen op onze site.

Vervolgens kies je in het linker kolom op het desbetreffende stad zoals Amsterdam, op de woningaanbod pagina van Amsterdam zie je onderaan een formulier waar je de woning / kamer informatie kan plaatsen. Vergeet niet een mooie foto bij te voegen en je contactinformatie ook in de beschrijving op te nemen.

 

 

Zoek je een studentenhuis?

Ga je studeren en ben je op zoek naar een studentenkamer? In de meeste gevallen spreken we van een studentenhuis. Je deelt dan je wc, douche en keuken met huisgenoten. Een studentenhuis kan gezellig zijn en leerzaam. soms deel je een gezamelijke woonruimte.Een studentenhuis word meestal verhuurd door een particulier, makelaar of een wooncorporatie. Wanneer de verhuurder op zoek is naar een bepaalde leeftijd of student(e) dan word dit meestal vermeld in de beschrijving.

Zoek je een huis / een woning?

Ben je op zoek naar een huis, of een nieuwe woning. Het kan zijn dat je op zoek bent naar een eenpersoons woning of een huis voor je gezin. Veel mensen zoeken een woning in een grote stad, dit is dicht bij hun werk en de transportmogelijkheden en infrastructuur is goed geregeld. Het komt ook vaak voor dat u met uw gezin in een betaalbare huis in een mooi, veilig en afgelegen dorp wilt wonen die toch in de buurt van de randstad is gelegen. In beide gevallen zijn er diverse aanbieders zoals particulieren en makelaars die via onze web site hun woning aan u presenteren. Als u geïnteresseerd bent in een woning dan kunt u contact met hun opnemen voor een bezichtiging.